воскресенье, 29 сентября 2013 г.

Назад у майбутнє!

Дорогий читачу!
Ти любиш у спогадах повертатися у минуле? Гадаю, що так, адже там на тебе чекає багато приємних спогадів: перше кохання у дитячому садку, закінчення школи, одруження, народження дітей, онуків... І це далеко не повний перелік, бо ми впевнені, що ти можеш продовжити його далі. Але для нас, вірних громади "Різдва Христового" Української Лютеранської церкви, повернення у минуле означає дещо інше. Для нас минуле - це наше майбутнє. Направду! Ми повернулися туди, звідки починали, для того, щоб продовжувати далі крокувати в майбутнє. Втім, це не ми повернулися - це наш милостивий Господь повернув нас після років поневірянь і випробувань, протягом яких диявол намагався нас роз'єднати, розбити, розколоти, знищити. Інколи нам було дуже важко, але в такі моменти загартовувалася наша віра. Ми знали, що з нами Господь Бог, який нам допоможе! І зараз ми знову тут, де все починалося. Сьогодні пригадалися перші богослужіння, перші наші зустрічі. Інколи ледь стримувалися сльози, але це були сльози радості та подяки Господеві! Ми повернулися у минуле для того, що разом із вірою у Спасителя сміливо та впевнено крокувати у майбутнє. Любий читачу, якщо ти живеш на лівому березі української столиці, ми запрошуємо тебе приєднатися до нас щонеділі під час Богослужінь, вивчення Божого Слова, а після цього - приємного спілкування! Приходь, Господь кличе тебе! "Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм!" (Мт. 11:28-29)
Адреса і час богослужінь: Київ, проспект Миколи Бажана 3а, кінотеатр "Факел" (станція метро "Харківська", щонеділі о 9:30.
Адреса для листування: nativity@ukr.net

Комментариев нет:

Отправить комментарий